Personvernserklæring

Dette avsnittet har som formål å forklare hvordan vi samler data om brukerne våre, hva vi bruker eller potensielt kan bruke denne informasjonen til, samt forklare hva du kan gjøre for å kontrollere bruk av denne informasjonen. Vårt firma skal ved alle behandling av personalopplysninger følge det til enhver gjeldende personvernregelverk, herunder GDPR og personopplysningsloven.

Meglerhuset Sædberg er ansvarlig for innhenting, registrering og bruken av informasjon og opplysninger som samles inn. Vår samarbeidspartner på markedsføring, Fundament AS, Dronningensgate 3, 4610 Kristiansand vil ha tilgang til informasjonen som innsamles. Fundament AS har taushetsplikt på all sensitiv informasjon.

Det blir inngått databehandleravtaler med alle virksomheter som behandler personopplysninger på våre vegne.

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker

Når du besøker Meglerhuset Sædberg på nett, registrerer vi ulike typer informasjon om deg som bruker:

Vi vil også få tilgang til informasjon om deg når du kontakter oss, enten dette er via telefon, e-post, brev eller via sosiale medier. Da vil vi kunne få tilgang til ditt navn, adresse, poststed, postnummer, telefonnummer, mobilnummer og e-post. Dette kan skje etter noen av disse kontaktpunktene:

Hvordan vi samler og lagrer opplysninger om deg

Informasjon om deg som bruker på vår hjemmeside blir fanget opp og lagret ved hjelp av informasjonskapsler (også kjent som cookies). En informasjonskapsel er en liten fil som kan lagres på din maskin. Din IP-adresse blir automatisk anonymisert og blir ikke fanget opp av våre systemer.

All datatrafikk mellom din nettleser og underleverandørers servere er kryptert, og blir lagret med strenge krav til datasikkerhet.

Hvordan vi benytter data som er samlet inn

Data om din web-adferd blir brukt til flere ulike formål: Taktiske og analytiske formål – for å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi dataene slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold.

Eiendomsmeglingsforskriften pålegger oss å oppbevare alle dokumenter som er mottatt i forbindelse med en enkeltoppdrag – i 10 år.

Markedsføring

For å gi deg relevante og tilpassede markedsføringstilbud bruker vi dataene til å rette mer relevant innhold til deg. Personopplysningsloven med tilhørende konsesjoner og markedsføringsloven regulerer nærmere bruk av kundeopplysninger til dette formålet.

Markedsføring på andre nettsteder

Ved hjelp av informasjonskapsler utstedt av tredjepart (3. parts cookies), kan du oppleve å få markedsføringsbudskap fra oss, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider, såkalt remarketing. Disse informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser

Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ønsker at nettleseren din ikke skal utlevere informasjon om din web-adferd, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør deg oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk for deg å bruke en del nettsteder, inkludert vårt nettsted. Dersom du ønsker å beholde fordelene ved å akseptere informasjonskapsler fra nettstedet, men ønsker å reservere deg mot hvordan denne informasjonskapselen blir brukt til markedsføring, kan du kontrollere dette ved hjelp av Annonseinnstillinger, hos Google eller ved å registrere nettstedet på bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Hos Meglerhuset Sædberg er daglig leder Inger Sædberg Birkenes ansvarlig for behandlingen av opplysninger som er knyttet til deg.

Det rettslige grunnlaget

Vi i Meglerhuset Sædberg er underlagt flere lovkrav som blant annet følger av lov om eiendomsmegling, herunder også forskrift og eiendomsmegling.

Innsyn om hva vi registrer om deg?

Har du ønske om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger hos oss – kan du ta kontakt med vår behandlingsansvarlige Inger Sædberg Birkenes på mail: inger@sedberg.no eller sendes pr post til Meglerhuset Sædberg AS v/Inger Sædberg Birkenes, Postboks 238, 4663 Kristiansand.

Dersom du mener at vi behandler dine personopplysninger i strid med dagens lovverk, kan du rette en klage til Datatilsynet i Norge – post@datatilsynet.no

KontaktBudskjemaBudskjema tvangssalgPrisliste